Wim Verbunt

Ik zal me voorstellen; ik heet Wim Verbunt en ik woon samen met mijn vrouw in Udenhout (Nbr). Wij hebben twee zoons en een dochter en vijf kleinkinderen. Ik ben 70 jaar en heb op verschillende plekken in de zorg gewerkt met als doelgroep mensen met of zonder verstandelijke beperking. In mijn vrije tijd heb ik heel veel verschillende dingen gedaan. Meest in het oog springt mijn taak als koorleider en dirigent van een koor voor mensen met een verstandelijke beperking, daarvoor heb ik ook een lintje gekregen (44jr en nog steeds). 

Ook ben ik vrijwilliger bij de Eventmakers, daar heb ik bij de Invictusgames Riemke ontmoet, die heeft mij enthousiast gemaakt voor het werk van Stibo. Ik schrijf veel, vooral korte kinderverhalen. Dieren en kinderen spelen daarin een belangrijke rol. Mijn verhalen worden maandelijks gepubliceerd in weekblad de Schakel (over De Beestenboel) en een andere serie in een maandblad Op de Hoogte voor mensen met een verstandelijke beperking (de avonturen van Romy de cavia). Ik heb één groot verhaal geschreven voor de jeugd 12-13jr. Maar daar wil nog geen uitgeverij in investeren.

Ik schrijf graag en ik vind het ook leuk om verhalen op te tekenen over oorlogsherinneringen. Ik heb zelf niet zoveel met de oorlog, maar wel met de mensen die de oorlog hebben meegemaakt en dit met mij wil delen.